Čelične konstrukcije

Vršimo izradu i montažu većih, srednjih i malih (sekundarnih) čeličnih konstrukcija, različitih raspona i visina. Izrada i montaža hala, izrada i montaža nadstrešnica za parkirališta, izrada i montaža različitih vrsta nosača od čeličnih profila, izrada i montaža podkonstrukcija za krovove i fasade.

Prateći trendove modernog građevinarstva, razvijena je tehnologija građenja montažnih hala, čiji su najvažniji delovi: primarna i sekundarna čelična konstrukcija te obloge sendwich panelima. Ekonomičnost i brzina građenja, a rešenje Vam nudi Demimetal d.o.o. sa svojim sistemom čeličnih hala.

Primarna čelična konstrukcija, u proizvodnji Demimetala, može biti rešetkasta i od punog profila (U, H, i Z). Statički sastav dvozglobnog okvira idealan je jer prati momentni dijagram, čelik je maksimalno iskorišćen, montaža brza i lagana, a okvir vizuelno lepo izgleda.

Sekundarnu konstrukciju čine lagani, hladnooblikovani, pocinkovani Z i C profili koji imaju dvostruku ulogu na našim konstrukcijama. Osim što je konstrukcija, profili sekundarne konstrukcije, ujedno je i oslonac Sandwich panela. Ugrađuju se samoureznim vijcima brzo i lagano.

 

Primer raznih statičkih shema i modela objekta:

 

Isporuka i montaža metalnih konstrukcija od najkvalitetnijeg čelika tzv. primarna konstrukcija, kao i sekundarna konstrukcija od laganih pocinkovanih "c " i "z" profila.

Ukoliko želite više informacija molimo Vas da nas kontaktirate ili uputite pismeni zahtev sa svim neophodnim parametrima. Stojimo Vam na raspolaganju.

testimonial"Veoma sam zahvalan na projektnom rešenju i posvećenoj pažnji i trudu. Za samo 45 dana od početne ideje do realizacije - izgradnje objekta uz optimalna finansijska sredstva, zaposleni u DEMIMETALU su omogućili da se naš proces proizvodnje sada odvija u savremenom, modernom i funkcionalnom objektu. " Zahvalan Saša Ristić i zaposleni u preduzeću SAMCO iz Vranja.

O nama

Preduzeće DEMIMETAL.d.o.o. je osnovano 1997 godine i nalazi se u 100% privatnom vlasništvu. Prisutni smo kako na domaćem tako i na inostranim tržištima. 

Vizija vlasnika preduzeća jeste razvoj, inovacije i konstantno usavršavanje usluga preduzeća sve u cilju politike kvaliteta na polju zadovoljavanja krajnjeg korisnika. Kroz politiku razvoja i konstantan rast, preduzeće je proširilo svoju delatnost u domenu projektovanja i izgradnje pre svega industrijskih montažnih objekata primenjujući najsavremenije materijale. Poznajemo sistem montažne gradnje i koristimo sva stečena znanja i zavidno iskustvo uz neprekidno unapređivanje kvaliteta proizvoda i usluga. Preduzeće poseduje sopstveni tehnički biro za projektovanje i razradu čeličnih konstrukcija i fasadnih i krovnih obloga od sendvič panela. Bez obzira da li posedujete ili ne posedujete projektnu dokumentaciju Vašeg budućeg objekta, stručnost i motivacija zaposlenih u našem preduzeću su garant kvalitetne i brze gradnje. Preduzeće sarađuje sa velikim brojem projektnih biroa, građevinskih firmi i u mogućnosti je da po Vašem zahtevu izvede kompletne radove na objektu po principu - od ideje do realizacije.