PVC i ALU stolarija

Alu stolarija

Alu stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja trazi minimalno održavanje. Aluminijumska stolarija svojom čvrstoćom osigurava statičku stabilnost ugradjenih elemenata, izuzetno je lagana i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenih elementa. Veoma je važno i to što se ovim profilima takođe postiže i ušteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava održavanje. Veliki izbor boja ne sputava ostvarivanje arhitektonskih zamisli tako da arhitekte rado posežu za ovim materijalom.


Izrada i ugradnja alu prozora, vrata kao i fiksnih elemenata od aluminijumskih profila , omogućava širok asortiman proizvoda po Vašoj želji kako za Vaš dom, tako i za Vaš poslovni prostor. Dobro zaptivanje, slaba propustljivost toplote, zvuka, moderan dizajn i prelep osećaj prostora i pogleda karakteristike su ponuđenih profila. Alu stolarija poseduje veliku otpornost na atmosferske uticaje. Pruža dobru termičku i zvučnu izolaciju.

Aluminijumska stolarija je pogodna za korišćenje u oblastima sa visokim temperaturama i intenzivnom sunčevom svetlošću. Jednostavna je za održavanje.
Radi se o materijalu prirodnog porekla koji ne utiče negativno na okolinu i zdravlje ljudi.
Zastakljivanje se vrši kao i kod PVC stolarije, termo staklom u više varijanti, flot, stop-sol, ornament, nisko-emisiono staklo punjeno argonom i drugo.

Posebno bismo izdvojili ulazna Alu vrata koja će zasigurno svaki dom maksimalno oplemeniti svojim izgledom i dizajnom.

 

PVC stolarija

PVC stolarija (PVC vrata, PVC prozori) je modernog dizajna, u više varijanti i oblika po želji kupca, zadovoljava sve neophodne kriterijume i standarde koji se odnose na provodljivost toplote, zvuka i svetlosti. PVC stolarija je dodatno ojačana sa metalnim ojačanjem kroz komore profila u okviru samog rama ili štoka kao i u okviru krila pvc prozora i vrata, te na taj način doprinose dodatnoj čvrstini samog prozora.
Obrada stakla za vrata i prozore se vrši savremenim metodama kompletnom mašinskom obradom. U ponudi je više vrsta stakla od kojih izdvajamo: flot, ornament, delta, stopsol, nisko emisiono kao i dodatni ukrasi termopana, u zavisnosti od zahteva kupca mogu se dodati lajsne u staklu kako bi istakle lepotu svakog prozora.


Zastakljivanje je moguće izvesti sa svim vrstama i debljinama stakla. Lajsna za staklo se montira sa unutrašnje strane prozora. Posebno dizajnirani, radijusi profila omogućavaju odlično odvođenje vode. Vrlo kvalitetno rešenje zaptivanja između štoka i krila prozora, izvedeno sa dva AD gumena dihtunga, i na krilu i na štoku.
Otvori za provetravanje unutrašnjosti prozora i odvod kondezovane vode se nalaze u predkomorama, čime je potpuno sačuvana termo i zvučna izolacija. Kvalitetna metalna ojačanja, postavljena u unutrašnjosti plastičnih profila, garantuju čvrstinu, stabilnost i dugotrajnost PVC stolarije.

 

Komarnici

Rad komarnika "Plisse" se ne zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ga deca, starije osobe kao i lica sa posebnim potrebama mogu lako otvarati i zatvarati. Mreža je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. Ojačana je nitima od kevlara koje joj daju dodatnu zaštitu od vetra i svakodnevnog habanja.

Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju. Pomoću specijalnih plastičnih spojnica lako se uklanja, olakšavajući proces čišćenja, odlaganja i ponovnog postavljanja.

 

 

testimonial"Veoma sam zahvalan na projektnom rešenju i posvećenoj pažnji i trudu. Za samo 45 dana od početne ideje do realizacije - izgradnje objekta uz optimalna finansijska sredstva, zaposleni u DEMIMETALU su omogućili da se naš proces proizvodnje sada odvija u savremenom, modernom i funkcionalnom objektu. " Zahvalan Saša Ristić i zaposleni u preduzeću SAMCO iz Vranja.

O nama

Preduzeće DEMIMETAL.d.o.o. je osnovano 1997 godine i nalazi se u 100% privatnom vlasništvu. Prisutni smo kako na domaćem tako i na inostranim tržištima. 

Vizija vlasnika preduzeća jeste razvoj, inovacije i konstantno usavršavanje usluga preduzeća sve u cilju politike kvaliteta na polju zadovoljavanja krajnjeg korisnika. Kroz politiku razvoja i konstantan rast, preduzeće je proširilo svoju delatnost u domenu projektovanja i izgradnje pre svega industrijskih montažnih objekata primenjujući najsavremenije materijale. Poznajemo sistem montažne gradnje i koristimo sva stečena znanja i zavidno iskustvo uz neprekidno unapređivanje kvaliteta proizvoda i usluga. Preduzeće poseduje sopstveni tehnički biro za projektovanje i razradu čeličnih konstrukcija i fasadnih i krovnih obloga od sendvič panela. Bez obzira da li posedujete ili ne posedujete projektnu dokumentaciju Vašeg budućeg objekta, stručnost i motivacija zaposlenih u našem preduzeću su garant kvalitetne i brze gradnje. Preduzeće sarađuje sa velikim brojem projektnih biroa, građevinskih firmi i u mogućnosti je da po Vašem zahtevu izvede kompletne radove na objektu po principu - od ideje do realizacije.